Open dag Wilhelmina ’08

Plaats een reactie

Zit jij op de basisschool en houd je van voetballen? Dan wil de voetbalvereniging graag met jou kennis maken tijdens de open dag van Wilhelmina ’08.

Op zaterdag 16 september 2017 organiseert de voetbalclub op Sportpark Drakesteyn van 13.30 uur tot 16.00 uur een sportieve open dag voor alle jongens en meisjes die van voetballen houden. Doe mee met de vele balspelletjes en leer alvast een echte voetbaltruc van de spelers van het eerste team van Wilhelmina ’08.

Wilhelmina ’08 is in 2015 gestart met een fris jeugdplan. Met het nieuwe beleid, de nieuwe trainers en de vernieuwde doelstellingen is er een andere weg in geslagen. De voetbalclub biedt de Weerter jeugd een goede opleiding. Begeleiding op en naast het veld is de rode draad door de vereniging. Tijdens de trainingen is er aandacht voor ieder kind, staat plezier en sportiviteit voorop en is teamgeest net zo belangrijk als de persoonlijke, sportieve ontwikkeling.

De club vindt het daarnaast ook belangrijk dat ouders/verzorgers betrokken zijn bij de sportbeleving van de kinderen. Daarom ben je als ouder / verzorger ook van harte welkom om op deze open dag kennis te komen maken met Wilhelmina ’08. Ze hopen dat jullie komen kijken en meedoen.
Natuurlijk staat er voor iedereen drinken en lekkers klaar. Na afloop is er voor de kinderen ook nog een verrassing om mee te nemen naar huis.

https://www.facebook.com/Jeugdwilhelmina/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie