Vermiste Weertse is terecht

Plaats een reactie

Update: 09-09-2017 – Gisteren werd via Facebook een vermissingsbericht verspreid omdat de 21-jarige Jenny uit Weert vermist werd op het eiland Sint Maarten waar de orkaan Irma stevig had huisgehouden.

De familie kreeg geen contact met haar en plaatse een vermissingsbericht. Het werd ook opgepakt door de media waarna de familie overladen werd met steunberichten. Het werden zoveel berichten dat de familie de kans niet kreeg om ze allemaal te beantwoorden. Daarbij zat men te wachten op een bericht van Jenny.

Inmiddels is er goede hoop dat Jenny terecht is. Haar studiegenoot Jordy heeft afgelopen nacht heel kort contact gehad met zijn ouders. De familie van Jenny heeft echter nog geen persoonlijk contact gehad, maar ze zijn wel iets meer gerust gesteld.

De familie waardeert het medeleven, maar wil graag bereikbaar zijn als Jenny contact opneemt. Zodra dit contact er is zal de familie het delen via Facebook zodat vrienden en andere familieleden direct op de hoogte zijn.

-Update:

Jenny is inmiddels terecht en er is inmiddels contact geweest middels een spraakbericht:
“Ze is gevonden dankzij Jeffry Linders die via de media is benaderd door een vreemd persoon die de oproep had gezien, zijn broer een politieagent is Jenny gaan zoeken. Via een spraakbericht hebben we Jenny gehoord gezond en wel. Vermoedelijk komt ze gauw naar huis met haar mede klasgenoot Jordy Stijnen. Zelf kon ze geen contact maken
Ik ben zo ontzettend happy en ben jullie allemaal dankbaar voor alle lieve steun Hartverwarmend” , aldus de moeder van Jenny.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie