Open dag Scouting Rumoldus

Op zaterdag 16 september luidt Scouting St. Rumoldus Weert het nieuwe seizoen in met een open dag. Alle leden, bewoners van de wijk en andere geïnteresseerden kunnen bij Scouting St. Rumoldus langskomen tussen 13:30 en 16:00 uur. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten en ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en anderen uit de wijk Fatima en Weert kunnen zich ook goed vermaken.

Speel mee op de open dag

Tijdens de open dag zaterdag 16 september, van 13:00 tot 16:00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden zich voortreffelijk vermaken. Laat je schminken, leef je uit met knutselen, ontdek jungleactiviteiten, leer over het echte buitenleven, maak je eigen kampvuur, daag jezelf uit met de stormbaan en doe mee aan het wereldrecord bellenblazen dat zij als groep gaan verbreken!

Gave activiteiten in het nieuwe seizoen

Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen van scouting. De activiteiten zijn heel divers. Van knutselen en een quiz spelen tot het lopen van een spannende tocht door de natuur aan de hand van geheimtaal, raadsels en/of GPS. Maar ook op primitieve wijze pizza’s bakken in een eigen gemaakte oven, spelen met en tegen andere scoutinggroepen en weekendkampen staan op het programma.

Laat je uitdagen!

Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten van hierboven je aan? Kom dan kijken op de open dag! De entree is gratis. Je vindt ze op Nieuwstraat 90 in Weert. Lijkt scouting je leuk? Dan mag je na de open dag ook vier keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op de website: www.scoutingrumoldus.nl en facebookpagina: www.facebook.com/ScoutingStRumoldus.

Naast Scouting St. Rumoldus zijn er nog 6 scoutinggroepen in Weert.