Tak valt op visser in tent

(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 9.20 uur gealarmeerd voor een stormincident aan de Scheepsbouwkade in Weert.

Een 49-jarige visser zat nietsvermoedend in een tent aan de kade toen dat plotseling een grote tak afbrak van de boom waaronder hij met zijn tent stond.

De visser is met zijn verwondingen zelf uit zijn tent kunnen kruipen. Wandelaars merkte de gewonde visser op en schakelde de hulpdiensten in. Aangezien de ernst van het letsel onduidelijk bleek werdt er grootschalig gealarmeerd en ook de traumaheli werd opgeroepen.
Deze was uiteindelijk niet nodig aan gezien de hulpdiensten het slachtoffer zo snel mogelijk in het ziekenhuis wilde hebben om het slachtoffer te helpen aan zijn verwondingen.

De gemeente en Rijkswaterstaat zijn opgeroepen om te kijken wat er met het overgebleven deel van de tak en de boom gebeurd. Een groot deel van de tak ligt in de zuid-willemsvaart. Er zal gekeken moeten worden hoever de tak in het water ligt om schade bij de scheepvaart te voorkomen.

[nggallery id=’5488′]