Sport overdag 55+ bij TTV Megacles

1 reactie

Tafeltennisvereniging Zuiderhuis / Megacles start medio oktober met een “Sport overdag 55+” activiteit. Het beoogt doel is mensen van deze leeftijdscategorie op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

“We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat ook de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert. Onze kantine is geopend voor een kopje koffie/thee of fris waar de sociale binding naast het sporten zich verder kan ontwikkelen. Tijdens het sporten is er persoonlijke begeleiding dus ook mensen die nu nog geen bal kunnen raken, hebben de mogelijkheid om van een ervaren trainer het spel te leren. Natuurlijk verwelkomen we graag eenieder die vervolgens lid wil worden van onze vereniging. Instromen in de recreantengroep behoort zeker tot de mogelijkheden”, aldus het bestuur van TTV Zuiderhuis / Megacles.

Sport Overdag 55+ wordt elke twee weken op woensdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur georganiseerd in de kleine zaal van Sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Aan deelname zit een kleine bijdrage die ook voor de kleine portemonnee betaalbaar is. Voor slechts € 2,50 per middag kan men twee uur onder begeleiding sporten. Het enige dat je nodig hebt is sportkleding, zaal-sportschoenen en een starters tafeltennisbatje (verkrijgbaar bij Posno Sport in de Maasstraat te Weert).

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail. Stuur een bericht naar: [email protected]. Na aanmelding ontvang je een bericht op welke datum je de eerste keer verwacht wordt.

Meer informatie? Kijk op www.megacles.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie