‘The best of Apollo’ 2.0

Afgelopen jaar in november vond de ‘A trip down memory lane’ plaats en dat was een fantastische avond. Daarom gaat de organisatie in de herhaling. Op 1 oktober 2017 vieren ze hun ‘Dirty Thirties’ omdat het maar liefst triple ’ten’ jaar geleden is dat Rolf Zincken café Apollo overnam en de deuren opende van het markante café.

Café Apollo betekende in de jaren 80 en 90 ongekend plezier in het Weerter uitgaansleven! Muziek stond centraal, professioneel of niet professioneel, velen hebben op de Apollo stage gestaan! Veel van de muzikanten van toen staan ook 1 oktober op ons podium.

De basisband van die dag bestaat uit niemand minder dan: Tessa Hendrix, Joop Wolters, Maurice Peeters, Bart van Deursen, Paul Lenders, Renate Houtman, Franck vd Heijden, Richard de Hoop, Otto Tuasuun en Hans Stultiens. En ook Old Skool Collective, met Leon Smolenaers, Bart van Deursen, Ticky vd Boogaard, Wil Daniels, Ad van Dongen, Hans Stultiens, Lennard Gilliessen, Simoon Saes en Wim Bekelaar, geeft acte de presence. De MLC band met Raymond Smolenaers, Marcel Houben, Ton Kessels, Rob Gijsen en Fleur Gijsen doet de aftrap.

Dus zondag 1 oktober 2017 wordt een dag die bol staat van muziek. Vanaf 14.30 uur gaan de deuren open en kan jij er bij zijn. Net als toen! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De kaarten kosten 20 euro en inbegrepen in de entreekaarten zijn: 4 consumpties, hapjes en live muziek. Let op: kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de vijf leden van de organisatie, die bestaat uit Rolf Zincken, Nicole Smolenaers, Nicky Fischer, Monique van Driel en Ad van Dongen. Zij zijn te bereiken via nummer 06-24224068.