Schlatmann naar Turngala

Turnster Karlijn Schlatmann van Jan van Weert is uitgenodigd om deel te nemen aan de 3e editie van het Turngala-Den Bosch. Ze staat daar tussen de nationale turntop.

Tijdens dit Turngala, 28 oktober in Maaspoort Sports & Events, geven namelijk ook nationale topturners en – turnsters acte de présence. Zo zijn Olympisch kampioene Sanne Wevers, Eythora Thorsdottir, Nederlands Kampioene Tisha Volleman, Casimir Schmidt, Frank Rijken, Boudewijn de Vries en Michel Bletterman van Oranje aanwezig. Daarnaast is er dus ruimte voor een beperkt aantal regionale Gymnasten.

Voor Karlijn Schlatmann is het de tweede keer dat ze voor dit evenement wordt uitgenodigd. Het is voor haar een mooie kans om aan een groot publiek haar turntalent te laten zien. De turnster van Jan van Weert voert tijdens de twee galavoorstellingen een act op gezamenlijk met andere regionale gymnasten.

Tijdens deze Turngala’s ligt het accent vanzelfsprekend op de turnsport. Daarnaast is er echter ook ruimte voor show en entertainment. Denk aan acro-acts, acrobatiek en springgroepen. Meer informatie over het Turngala in Den Bosch is te vinden op www.turngala-denbosch.nl.