Ut Opsjupperke wordt Bistro Koos

Foto vlnr: Koos van Heugten, Ria en Frans Hendriks

In Stramproy zal ‘Ut Opsjupperke’ aan het Kerkplein gaan verdwijnen. Maar reden voor treurnis is er zeker niet. De horecazaak wordt overgenomen door Koos van Heugten en de huidige eigenaren Ria en Frans Hendriks gaan verder met een catering- & maaltijdservice.

Ut Opsjupperke zal na een verbouwing worden getransformeerd naar ‘Bistro Koos’. De nieuwe uitbater is geen onbekende in de horeca. Hij is al bij meerdere zaken in de regio Weert bedrijfsleider geweest en hij runt als sinds 2011 de gerenommeerde horecazaak ‘Eetkamer de Oude Schut’. Later heeft hij ook nog ‘Proeflokaal de Oude Schut’ bij zijn eetkamer betrokken.

Ut Opsjupperke

De naam Ut Opsjupperke zal in Stramproy blijven bestaan. Onder deze naam gaan Frans en Ria verder met hun catering- en maaltijdservice. Ze zullen maaltijden en gerechten vanuit een speciaal ingerichte keuken aan huis bereiden. De maaltijden zullen o.a. via hun website te bestellen zijn: www.utopsjupperke.nl

Bistro Koos

Het pand van Ut Opsjupperke aan het Kerkplein in Stramproy zal de komende maanden worden verbouwd zodat Koos en zijn team met een nieuwe uitstraling van start kunnen gaan.

In de keuken zal chef-kok Leon Bogers zijn liefde overgeven aan de gerechten die op de kaart komen te staan. Leon heeft de afgelopen 20 jaar als chef-kok gewerkt bij De Luytervelde in Eindhoven. Bistro Koos zal niet alleen met een nieuwe lunch- en dinerkaart komen. Ook een borrelkaart zal er niet ontbreken voor de gasten. Het voornemen is om medio half december de nieuwe bistro te openen.

Eetkamer de Oude Schut

Eetkamer de Oude Schut en het gelijknamige proeflokaal blijven nog open voor de gasten in Weert. De zaak wordt wel ter overname aangeboden. Je kunt als ondernemer tenslotte maar op een locatie tegelijk gastheer zijn voor je gasten. Dus als je net als Koos zin hebt in een nieuwe uitdaging, bekijk dan de website van Horecahuis Limburg.