2e ‘Gruuëts op’ concert Nederweert

Nederweert – De afgelopen maanden hebben de leden van Harmonie Sint Joseph Nederweert thema’s aan kunnen dragen voor het tweede ‘Gruuëts op’ concert op 28 december 2017. Tijdens de bestuursvergadering van afgelopen week heeft het bestuur gekozen voor het thema Gruuëts op Jong Nederland Budschop.

Jong Nederland Budschop

Jong Nederland Budschop viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en staat nog altijd midden in de samenleving. Het is een bloeiende vereniging die zich al die tijd bezig heeft gehouden met de organisatie van tal van activiteiten voor de jeugd van Nederweert. Zo organiseren ze heden ten dage onder andere het zeer succesvolle Timmerdorp XXL en de Koningsmarkt.

De voorzitter van Harmonie Sint Joseph Nederweert heeft tijdens de receptie ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum het concert aan Jong Nederland Budschop aangeboden. De komende tijd zullen de jeugdharmonie, drumband en orkest gaan bekijken hoe ze dit thema op een zo creatief mogelijke wijze muzikaal kunnen gaan invullen.

Gruuëts op… concert

Met het Gruuëts op.. concert willen de leden van Harmonie Sint Joseph Nederweert ieder jaar tussen Kerst en Nieuwjaar een persoon, organisatie of groep mensen in het middelpunt van de belangstelling zetten. Dit vanuit het idee dat deze mensen zich al geruime tijd inzetten voor de harmonie, de Nederweerter gemeenschap in het algemeen of het gewoon verdienen om Gruuëts op te zijn! Daarnaast is het voor de harmonie een uitgelezen kans om een groep mensen kennis te laten maken met de blaasmuziek.

Het Gruuëts op concert vindt plaats op donderdag 28 december 2017 in de Pinnenhof vanaf 20.00 uur. De entree is gratis en iedereen is welkom.