Bootcampcompetitie in beeld

Sport Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Zondagochtend werd er op een sportveld gelegen op het voormalige KMS-terrein een bootcampcompetitie georganiseerd. De wedstrijd diende als proef voor een groter kampioenschap dat mogelijk volgend jaar gaat plaatsvinden in Weert. Dit op initiatief van verschillende sportverenigingen.

Bij het initiatief was Meuwissen Training & Coaching en Fit Happens Weert betrokken. Vanuit beide sportscholen werden verschillende teams gemaakt van maximaal 5 personen om tegen elkaar te strijden. Belangrijk was hierbij dat de onderdelen als team afgelegd werden.

Er waren verschillende parcoursonderdelen ingericht waaronder een afstand die kruipend, springend en schuivend afgelegd moest worden met een autoband. Ook moesten er gewichten over het veld gesleept worden. Ook werden de teams uitgedaagd om een grote vrachtwagenband met een tussentijdse sprint naar een finishlijn te rollen. Alle onderdelen werden geklokt en degene met de snelste tijden won de competitieochtend.

[nggallery id=’5567′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie