Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 7.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Randweg-Oost in Budel.

Ter plaatse waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Door de klap belandde een van de auto’s in de naastgelegen greppel. De bestuurder van deze auto is ter plaatse in een ambulance behandeld. Hij is vervolgens voor controle overgebracht naar het ziekenhuis van Weert.

De politie regelde het verkeer en ondersteunde bij de afhandeling van het ongeval. Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval. De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger.

2 REACTIES

  1. Echt hoe krijgt men dit voor elkaar? Ik zou haast zeggen “oh sorry maar ik kreeg een appje binnen van een vriendin en daardoor verloor ik de macht over het stuur” maar dat kan ik niet want ik was er niet bij

Comments are closed.