Auto botst achterop vrachtwagen

112 Cranendonck Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 15.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Oranje Nassaulaan in Maarheeze.

Een vrachtwagen wilde de toerit naar de snelweg A2 oprijden. Volgens getuigen ging de vrachtwagen plotseling vol in de rem. Mogelijk had hij pas laat door waar hij de snelweg op kon rijden. De auto die achter de vrachtwagen reed merkte dit te laat op en botste vervolgens tegen de oplegger.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij, evenals de vrachtwagenchauffeur. De automobilist is in de ambulance nagekeken op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. De auto is afgesleept door een berger.

Bijdrage van: Foto Hammie

[nggallery id=’5654′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie