Natuurwerkdag in de Tungelerwallen

Algemeen Dorpen Tungelroy Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Traditioneel is de eerste zaterdag van november Natuurwerkdag in heel Nederland.

In de Tungelerwallen kunnen kinderen (samen met ouders / opa / oma / buren) dennenbomen van wel 8 meter hoog omzagen. Het geeft een geweldig gevoel om zo’n boom ‘baas te zijn’ en te kunnen roepen: VAN ONDEREN! Kortom een belevenis op zich en daarnaast ook nog goed voor de natuur. Door te snoeien, krijgen andere flora en fauna meer licht waardoor ze ook kunnen groeien. Dit alles onder goede begeleiding van de Ecologische werkgroep Weert-Zuid EN Scouting Tungelroy.

Ook alleen volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom. Een paar uur lekker buiten werken is fijn. De organisatie zorgt op zijn tijd voor koffie, thee en versnapering, zoals je dat thuis gewend bent. Tussen de middag is er lekkere soep. Dit alles natuurlijk gratis!

Men ziet je graag op zaterdag 4 november a.s.tussen 09:30 en 12:00 of van 12:30 tot 15:00u in de Tungeler Wallen. Inschrijven kan via www.natuurwerkdag.nl en dan zoeken op Tungelroy, Tungeler Wallen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie