Auto botst op ANWB-bord naast A2

Maarheeze – (Foto’s / video) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 0.40 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Eindhoven naar Weert was een personenauto met daarin twee inzittenden van de weg geraakt. De bestuurder was de macht over het stuur verloren en in de naastgelegen greppel terecht gekomen. De auto kwam uiteindelijk zo’n 50 meter verderop tot stilstand tegen een ANWB-bord.

De situatie leek zo ernstig dat uit voorzorg ook de brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Wonder boven wonder kwamen de man en vrouw ongedeerd, maar geschrokken, uit de auto. Ze zijn ter plaatse in een ambulance gecontroleerd op verwondingen maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer en traumahelikopter mochten onverrichter zake terugkeren.

De auto raakte total-loss en is afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/5NgEDdjnHQE