Mineralen- & Fossielenbeurs

Op zondag 5 november wordt in Weert een mineralen & fossielenbeurs georganiseerd. Dit jaar pakt men extra uit want Geologische Vereniging Mente et Malleo viert haar 60 jarig jubileum.

Leden van hun eigen vereniging maar ook professionele standhouders laten hun bijzondere vondsten zien die ze ook voor een leuke prijs aanbieden. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Daarnaast zijn er verschillende andere leuke activiteiten voor jong en oud te beleven. Er is bijvoorbeeld een speciale UV-stand waar fluoriserende mineralen bekeken kunnen worden en voor kinderen is er een speciale zoekhoek. Er zullen verschillende verenigingen uit de bijzondere wereld van het verzamelen van bijzondere stenen aanwezig zijn.

De vereniging heet iedereen welkom in de gerenoveerde aula Philips van Horne SG, Herenstraat 298 6004 XL Weert. De beurs is te bezoeken tussen 10.00u en 17.00u. De entreekosten bedragen € 2,-. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Meer informatie: www.mente-malleo.nl