Bakker Snijders bakt lekkerste vlaai

Algemeen Dorpen Human interest Stramproy 3 reacties 1 min. leestijd

Joost Snijders de Echte Bakker is dit jaar de winnaar geworden van de 31ste editie van de prestigieuze Limburgse vlaaikeuring 2017.

Ambachtelijke bakkers uit Limburg en Zuid-Oost Brabant streden mee om de felbegeerde titel Lekkerste ambachtelijke vlaai, dit jaar met de Appel- en de Abrikozen Linzenvlaai. De ingezonden vlaaien werden beoordeeld worden door een geselecteerde professionele jury. In totaal zijn er ruim 300 vlaaien gekeurd ingezonden door 60 bakkers en ruim 130 leerling bakkers. Eén bakker mag zich een jaar lang ‘lekkerste vlaaibakker van 2017’ noemen. Dit jaar is de grote winnaar Joost Snijders de Echte Bakker.

De jury was unaniem enthousiast over de vlaaien van Joost Snijders de Echte Bakker. ‘Zowel de Appel als ook de Linzenvlaai zijn uitstekend van kwaliteit. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen. Zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze bakker’, aldus jury voorzitter René Vries.

Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakker

De vlaaikeuring is onderdeel van de jaarlijks terugkerende ‘Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakker’. Een week lang staat de ambachtelijke bakker centraal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties