Budel – De verdachten die het voornemen hadden om een gedetineerde uit de gevangenis van Roermond te bevrijden wilden dit per helikopter doen. Men wilde de helikopter bij Kempen Airport in Budel kapen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Eén van de verdachten liep het terrein op om in een helikopter te stappen, maar voordat hij dat kon doen stond de gealarmeerde politie al op de stoep. De kaping mislukte en de verdachte werd ingerekend, aldus het ED.

De verijdelde kaping leidde tot een achtervolging tot in Maarheeze. Daar wisten de andere verdachten te ontsnappen.

11 REACTIES

  1. Helemaal mee eens, volgende keer mag er nog iets gerichter geschoten worden als het aan mij ligt deze gasten zijn totaal onberekenbaar.

  2. Maarheeze is groot en er is veel natuur om te verstoppen.
    Maar ook handlangers kunnen ze ergens opgepikt hebben.
    We zullen het wel horen hoe het afloopt.

  3. Nee, Je mag idd niet zeggen dat het donker gekleurde mensen waren . Dan houden we er maar op dat ze uit Noord Afrika kwamen. In ieder geval eentje minder nu want die heeft het niet gered. Spijtig voor de nabestaanden, maar geen medelijden met het slachtoffer.

Comments are closed.