Jubileum 5 x 11 V.V. de Brökwagters

V.V. de Brökwagters bestaan 5×11 jaar! Hier zijn ze natuurlijk erg trots op en willen dit dan ook groots met iedereen vieren tijdens het feestweekend.

Vanaf het prinsentreffen, dat zij afgelopen jaar mochten organiseren, heeft de vereniging een start gemaakt richting het jubileum. Na het presenteren van de Kroniek der Brökwagters in Italiaanse sfeer volgt op zaterdag 25 november a.s. de spectaculaire ontknoping.

Programma jubileum feestweekend

Vrijdag 24 november: Vlogparty
De Brökwagters jeugd bestaan dit jubileumjaar 4 x 11 en speciaal voor de kinderen hebben ze een “kei vette sjieke vlogparty” met niemand minder dan de bekende vlogger Joost Bouhof. Dus kom deze avond dan ook lekker met de Brökwagters feesten dansen en natuurlijk heel veel vloggen. Ook hebben ze deze avond een spetterend optreden van de Broeëds Brothers! Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg gaat open vanaf 19.00 uur.

Zaterdag 25 november: Feestavond / Dienstenveiling

Een spetterende feestavond met optreden van Fabrizio en Big Benny! Op deze avond willen de Brökwagters jou ook uitnodigen om flink te bieden op de dienstenveiling waar geweldige diensten en producten worden geveild van wijnproeverijen tot duiksessie’s en van loveseats tot 55 weken lang brood of banket van Bakker Vries. Ook zal de ontknoping van de 9-delige afleveringen van de Kroniek der Brökwagters worden gepresenteerd. Zaal Don Bosco gaat open vanaf 19.00 uur.

ondag 26 november: Feestmiddag

Kom vanaf 15.00 uur met het hele gezin genieten van de geweldige feestband Dial24 en swing en zing mee op vele bekende nummers mee onder het genot van een lekker potje bier.

Alle activiteiten vinden plaats in het ‘Brökwagterspeliês’, zaal Don Bosco Boshoverweg 60 te Weert.

Meer informatie & video’s van de Koniek kun je vinden via: www.brokwagters.com.