Ernstig ongeval op de A2

Plaats een reactie

(Foto’s / video) De hulpdiensten zijn zondagochtend omstreeks 5.25 uur gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Maastricht waren nabij het wegrestaurant van La Place twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de auto’s sloeg over de kop en belandde in de naastgelegen beek. De bestuurder van deze auto zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. De bijrijdster van de auto kon op eigen kracht het voertuig verlaten.

Het andere betrokken voertuig was op z’n zijkant tot stilstand gekomen. De bestuurder van deze auto was met de schrik vrijgekomen. Hij is net als de bijrijdster van de auto ter plaatse nagekeken op verwondingen.

Voor de bestuurder die bekneld zat kwam een trauma-helikopter ter plaatse. De trauma-arts heeft ter plaatse medische ondersteuning geboden. Het slachtoffer is vervolgens met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De snelweg werd volledig afgesloten voor het verkeer. Het verkeer dat stil stond werd op ten duur onder begeleiding van de politie terug naar de toerit gestuurd. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/siei6hIWUTQ

[nggallery id=’5566′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie