Freaky Friday in Nederweert

Plaats een reactie

Nederweert – Het is al bijna weer zover, Freaky Friday in Nederweert. Voor het derde jaar organiseert de Ondernemers Vereniging Nederweert op vrijdag 27 oktober 2017 voor de jeugd (en volwassenen) een lekkere griezelavond in het centrum van Nederweert.

Ook dit jaar kun je op zoek naar echte griezels, die zich ergens in het centrum verscholen houden. Vanaf 17.00 uur kun je op het Horecaplein voor €5,00 een stempelkaart kopen en op zoek gaan naar deze griezels. Heb je ze allemaal gevonden, kun je met de volle stempelkaart bij De Toverbal een griezelige verrassing ophalen. Gedurende de avond zijn er allerlei optredens van dansgroepen en kun je een griezelig hapje scoren bij de Freaky Food deelnemers.

Tijdens deze griezelavond zijn de winkels in het centrum van Nederweert geopend. Doe je tussen 17.00-21.00 uur aankopen in Nederweert, lever de aankoopbon dezelfde avond in bij de betreffende winkel of in de bestemde bus op het Lambertushof. Je maakt dan kans op 4 toegangskaarten van Toverland (deze worden om 21.00 uur op het Lambertushof verloot).

Om deze Freaky Friday nog leuker te maken, vraagt de OVN aan alle deelnemers om verkleed als griezel deel te nemen aan Freaky Friday. Er zal om 20.00 uur een Freaky Parade plaatsvinden door de Kerkstraat. Alle deelnemers kunnen verkleed deelnemen aan deze enge parade.

Mocht je alleen aan de parade willen deelnemen, kun je je voor €2,00 tot 19.45 uur opgeven op het Horecaplein. Langs de route door de Kerkstraat staan enkele vermomde Freaky Juryleden, die gaan beoordelen wie de mooiste, engste, verschrikkelijkste griezel van deze parade is. De winnaar van deze Freaky Parade ontvangt een prijs van €100,00 aan OVN-waardebonnen.

Dus zorg dat jij de best verklede griezel van Nederweert en omstreken bent! De prijsuitreiking zal rond 21.00 uur plaatsvinden op het Lambertushof.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie