EK in Milaan lonkt voor Leo Hermans

Nederweert – Nederweertenaar Leo Hermans is nog slechts één stap verwijderd van kwalificatie voor het Europees Kampioenschap speechen.

De voortekenen zijn gunstig want hij was unaniem de verdiende winnaar was van de voorrondes van zowel het kampioenschap Nederlandstalig improvisatiespeechen alsook het onderdeel Engelstalig improvisatiespeechen afgelopen weekend.

Als hij ook op 4 november a.s in Den Haag tijdens de Nederlandse Kampioen-schappen op de hoogste trede van het ereschavot staat (in de categorie Engelstalig) dan neemt hij deel aan het EK in Milaan. Bij improvisatiespeechen krijgen alle deelnemers een vraag en maken daarbij ter plekke een speech zonder dat daarvoor enige voorbereiding mogelijk is. Creativiteit, inspiratie en natuurlijk improvisatievermogen zijn daarbij de gouden mix.

Leo Hermans is spreker, trainer en schrijver en hij wordt door zijn publiek gewaardeerd om zijn energieke, humorvolle en enthousiaste speeches. Verder schrijft hij artikelen over psychologische groei voor Wolters Kluwer en werkt hij nauw samen met de bekende filosoof Prof.dr.dr. Werner Janssen.

Het Open Nederlands Kampioenschap wordt georganiseerd door Toastmasters Nederland. Toastmasters is een organisatie die spreken in het openbaar bevordert en mensen leert om zich hierin te bekwamen. Toastmasters International is gevestingd in Californie, organiseert elk jaar ook het WK speechen en heeft momenteel meer dan 350.000 leden wereldwijd.