Op 17 april 2018 staat cabaretier Jochem Myjer met zijn nieuwe theatershow ‘Adem in, adem uit’ in het Parktheater in Eindhoven. In samenwerking met het Parktheater biedt het Munttheater Weert het Weerter publiek de exclusieve mogelijkheid om kaarten te kopen voor deze top voorstelling.

Kaarten kopen kan alleen via een speciale link op de website van het Munttheater, die je doorlinkt naar de exclusieve bestelpagina van het Parktheater. Voor jouw gemak klik op onderstaande link: https://www.munttheater.nl/agenda/jochem-myjer/

Het Munttheater is verheugd deze service aan mensen uit Weert en directe omgeving te kunnen aanbieden. Directeur Brigitte van Eck legt uit: ‘ Onze theaterzaal is te klein om Jochem Meyer te kunnen boeken. Doordat Jochem een voorstelling in het Parktheater speelt exclusief voor mensen uit deze regio, komen we toch aan de wensen van onze bezoekers tegemoet. Bezoekers moeten hiervoor wel een half uurtje rijden, maar dat is verwacht ik geen probleem. Het is voor ons, het Parktheater en het impresariaat een pilot. Als dit een succes is, bekijken we of we dit voor andere voorstellingen in de toekomst kunnen herhalen.’