Foodfestival in Oktoberfest-stijl

Tafelronde 146 Weert organiseert op zondag 15 oktober de eerste editie van het Weerter BFF festival. Het festival dat duurt van 13:00 – 22:00 uur staat naast de betekenis Best Friends Forever ook voor Bier-Food en Friends. Een Foodfestival met, in deze editie, een royale knipoog naar het Oktoberfest.

Foodtrucks

Het Raphaelpad zal omringd zijn met een groot en divers aanbod van foodtrucks die zullen zorgen dat de aanwezige bezoekers niets te kort komen.

Muzikaal programma

Deze eerste editie van het BFF Festival staat in het teken van het Oktoberfest. Het muzikale programma is hier natuurlijk volledig op afgestemd en zal bijdragen aan een top sfeer in de juiste setting. Het programma ziet er als volgt uit:
13:00 uur DJ Bee aus Westendorf (doorlopend tot einde 22:00)
14:00 uur Johan Veugelers
15:30 uur Dieter Koblenz
17:00 uur Helena Fischer Double
19:00 uur Thorsten von Lippe Biesterfeld

Samenwerking

De organisatie van BFF heeft een langdurig samenwerkingsverband gesloten met Brouwerij Lindeboom die zorg draagt voor de levering van een overheerlijke Lindeboom Pils, Venloosch Wit en een groot aantal speciaal bieren in de speciaalbier Garten.

Arrangementen

Het succes en de haalbaarheid van het Festival is voor een belangrijk deel afhankelijk van de verkoop van arrangementen. Bedrijven hebben de mogelijkheid om Sponsorarrangementen te kopen waarmee ze toegang krijgen tot de “Bier Garten” en opteren voor een “all inclusive” arrangement.

De ongedwongen setting in de Biergarten op het BFF festival is voor bedrijven en relaties een mooie kans om informeel in gesprek te komen met elkaar of met andere aanwezige personen. BFF is verheugd te melden een meerjarige hoofdsponsorovereenkomst gesloten te hebben met Van Hoorn Carbide uit Weert en daarnaast worden al vele arrangementen genoteerd.

Gratis Toegang

Het BFF Festival is gratis toegankelijk, alleen als je wilt consumeren dan dient de bezoeker een drankenpull aan te schaffen voor € 10. Voor dit bedrag wordt je pul dan gevuld met een drankje naar keuze en de verkregen pull wordt eigendom van de bezoeker. Naast een kleine bijdrage heeft de bezoeker niet alleen een uniek aandenken aan het BFF, maar draagt deze bij aan het tegengaan van onnodig produceren van afval.

Toekomstige traditie

De organisatie beoogt een mooie basis neer te leggen om dit eerste BFF Festival uit te laten groeien tot een jaarlijks terugkerend event in de binnenstad van Weert.

Goede Doelen

Tafelronde 146 Weert committeert zich jaarlijks aan meerdere goede doelen waaronder o.a. Franciscus Hosopice, Stichting van Horne, Sinterklaashuis, Vangnet ondersteuning zwemlessen zwembad de IJzerenman, ondersteuning zwemsportdag mensen met verstandelijke beperking. Een deel van de opbrengsten wordt besteed aan bovengenoemde doelen.

Meer informatie: www.facebook.com/festivalbff.