Jumbo spaaractie voor basisscholen

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Jumbo Moesel

Klanten die tussen 4 oktober 2017 tot en met 21 november 2017 boodschappen doen bij één van de Jumbo Heerschap winkels, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Alle zes supermarkten van Jumbo Heerschap doen mee aan deze actie. Voor de ‘Sparen voor je School’ actie stelt Jumbo Heerschap onder de deelnemende basisscholen in de gemeenten Weert, Nederweert en Leudal een budget van 12.000 euro beschikbaar.

Klanten van Jumbo Heerschap ontvangen vanaf 4 oktober bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 20 deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen

Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen en hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. In december wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf

De ‘Sparen voor je School’ actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie