Halloweentocht bij Nieuw Vosseven

Op vrijdagavond 27 oktober is de omgeving van Nieuw Vosseven gehuld in Halloweensfeer.

Er wordt een spannende tocht van ongeveer een uur georganiseerd rondom het Vosseven. Aansluitend is er een Halloween Party binnen bij Nieuw Vosseven. Er draait een Dj, er zijn aparte drankjes en griezelige hapjes en er is een loterij met griezelige prijzen! Natuurlijk is er ook een gewoon biertje of glaasje wijn te krijgen.

Doe mee

Wil je alleen meedoen, als (buurt)vereniging, met je vriendengroep of als collega’s? Iedereen is welkom! De tocht is buiten door de bossen van het Vosseven op de begaanbare paden. Trek dichte schoenen aan en makkelijk zittende kleding. Je mag als groep maar 1 zaklamp meenemen of je mobiel gebruiken, voor als het echt te donker zou zijn, anders neemt dit de spanning en effecten weg.

Leeftijd

Je mag meedoen vanaf 12 jaar. Ben je jonger dan 15 jaar dan dient er 1 volwassene in de groep aanwezig te zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan via het mailadres [email protected]. De kosten zijn 5 euro per persoon, hierbij krijg je 1 consumptie en een lot voor de loterij.