Eerste activiteit Jeugd Dorpsraad

Plaats een reactie

Precies 20 jaar nadat de Dorpsraad Stramproy is opgericht, heeft Stramproy nu ook een Jeugd Dorpsraad. Doel van deze junior-afdeling is het verbeteren van de voorzieningen en activiteiten voor de doelgroep tussen 13 en 17 jaar. Onder begeleiding van de Dorpsraad worden alle taken door de leden van de Jeugd Dorpsraad zelf bepaald en uitgevoerd. Op die manier maken ze kennis met de organisatie van het verenigingsleven, de basis van de Roojer gemeenschap.

Intussen wordt er al een paar maanden hard gewerkt aan hun eerste activiteit: een Glow in the Dark party op 9 december 2017 bij Zaal Van Loon. Kaarten zijn te koop via [email protected] en kosten in de voorverkoop € 3,- incl. consumptie. Aan de deur is de entree € 4,-.

Het belooft een spetterend feest te worden! De DJ’s zijn geregeld en ook het licht en geluid staat klaar. De komende weken gaat de Jeugd Dorpsraad nog hard aan het werk om de Glow in the Dark aankleding te verzorgen. Dus, jeugd van 13 tot en met 17 jaar in en om Stramproy, bestel snel een kaartje en zorg dat je erbij bent!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie