Rabobank verdeelt € 115.000,-

(Foto’s) In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren.

Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om hun lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseerden ze ook dit jaar weer de campagne ‘Rabobank Samen Sterker’. Er werd maar liefst € 115.000,- verdeeld.

Stemmen

Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen waren geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht werden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontving. Elke stem was 2,89 euro waard. In totaal werden er 39.850 stemmen uitgebracht op 479 verenigingen / stichtingen.

Feestelijke uitreiking

De feestelijke uitreiking van de cheques vond zaterdagavond plaats in het Franciscus Huis aan Biest. De aanwezige verenigingen werden vermaakt met optredens van verschillende verenigingen uit het Weerterland en Cranendonck. Van percussie tot een orgelsolo, van zangkoor tot turnact. Met de optredens werden een aantal verenigingen gepresenteerd die onze regio rijk is.

Top 3

Aan het einde van de avond werd de top 3 van op het podium in het zonnetje gezet. Dit was de uitslag:

1. Fransiscus Hospice € 2075,02
2. Ouderenvereniging St. Willibrordus € 1762,99
3. Toon Hermans huis Weert € 1210,91

De volledige uitslag wordt later bekend gemaakt via de website van de Rabobank.