‘The best of Apollo’ 2.0 in beeld

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s / video) Afgelopen jaar in november vond de ‘A trip down memory lane’ plaats en dat was een fantastische avond. Daarom ging de organisatie zondag in de herhaling. Ze vierden hun ‘Dirty Thirties’ omdat het maar liefst triple ‘ten’ jaar geleden is dat Rolf Zincken café Apollo overnam en de deuren opende van het markante café.

Café Apollo betekende in de jaren 80 en 90 ongekend plezier in het Weerter uitgaansleven! Muziek stond centraal, professioneel of niet professioneel, velen hebben op de Apollo stage gestaan! Veel van de muzikanten van toen stonden ook zondagavond op het podium.

De zondag stond weer bol van de muziek in de Apostel, en het was net als toen weer hartstikke gezellig! Bekijk een sfeerimpressie.

Sfeerimpressie via Youtube

https://youtu.be/W4R1BkLhEOc

[nggallery id=’5569′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie