Verrassingsoptreden Glowinthedark

Plaats een reactie

(Foto’s / video) Op maandag 2 oktober werden de Philips van Horne, Het Kwadrant, het BRAVO! College Cranendonck én het CITAVERDE College verrast door het bekende DJ/producers duo GLOWINTHEDARK. Het duo gaf een uniek optreden ter promotie van het nieuwe album LITUATIE 2. Het optreden vormt de start van weer een nieuw On Stage-jaar, waarin vmbo-leerlingen zich duurzaam voorbereiden op hun toekomst. Ze maken op unieke wijze kennis met de praktijk van vele beroepen en beroepsbeoefenaren.

Met de LITUATIE School-tour verrassen de artiesten elke dag een andere middelbare On Stage-school met een spetterend mini-optreden op het schoolplein of in de school. “We willen de leerlingen motiveren om er weer een knaljaar van te maken,” laat organisator Pagara Music Group weten. “De artiesten spreken als ambassadeur de leerlingen motiverend toe. Daarbij organiseren we ook nog een leuke winactie, waarbij één school ook nog een extra optreden van GLOWINTHEDARK kan winnen.”

VMBO On Stage

63 VMBO-scholen, verspreid over heel Nederland, draaien het loopbaanoriëntatieproject VMBO On Stage. De leerlingen ontmoeten op het Beroepenfeest vele beroepsbeoefenaren om kennis te maken met beroepen. Mede door de daaropvolgende Doe Dag, waarop leerlingen de bedrijven bezoeken, kunnen zij een bewustere keuze maken voor een vervolgopleiding. Voorbereidingen hiertoe helpen leerlingen reeds bij sociale vaardigheden en het bouwen van een duurzaam netwerk.

Guerrilla-actie

Met de muzikale tour van GLOWINTHEDARK wordt alweer het elfde On Stage seizoen ingeluid. Het DJ-duo wil met deze guerrilla-actie zoveel mogelijk scholieren kennis laten maken met het nieuwe album. “Het voorgaande album LITUATIE leverde via YouTube meer dan 10 miljoen views op en zo’n 30 miljoen streams op Spotify. Uiteraard willen we dit overtreffen.” De artiesten kijken uit naar hun tour.

Video met sfeerimpressie Het Kwadrant via Youtube

https://youtu.be/8T6DttP8Zo4

[nggallery id=’5571′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie