Laatste keer Local Heroes Festival

Foto door: Anthony Roost

Budel – Op zaterdag 9 december wordt voor de 10e keer het ‘Local Heroes Festival’ georgansieerd bij het zuiderpoortCafe in Budel. Dit jubileum is voor de organisatie een goed en logisch moment om te stoppen. Na tien mooie jaren is het tijd om ruimte te creëren voor andere initiatieven.

Met pijn in ons hart brengen de organisatie dit nieuws, maar ook met gepaste trots! Mede door de bezoekers en met artiesten als The Flexican, Feestdjruud, Funkerman, Mightyfools, Lucas & Steve en vele andere hebben ze fantastisch mooie edities neer kunnen zetten. Iets waar de organisatie iedereen voor wil bedanken.

Ze mogen dus nog één keer helemaal los! Zoals iedereen weet doet Local Heroes Presents niet aan half werk. Logisch dus dat deze laatste keer weer gigantisch uitbundig wordt, een editie die je niet wil en mag missen. Ze hebben weer een fantastische line-up geregeld, met grote namen als PartySquad, DOLF (voormalig FeestDjRuud) en RawEndz. Daarnaast hebben we ook weer een aantal lokale toppers weten te strikken; Beans & Hedge, de Vosselaar en een samengesteld Local Heroes DJ team die het dak eraf komt blazen.

Het Local Heroes verhaal stopt voor nu, maar mooie herinneringen zullen blijven. Zorg ervoor dat je ook deze laatste keer erbij benT.

Tickets zijn online verkrijgbaar via Facebook: https://www.facebook.com/localheroespresents/
VVK Tickets: ZuiderpoortCafé & Mr. Piepers