Vrachtwagen belandt in vangrail A2

(Foto’s / video) In de nacht van dinsdag op woensdag zijn de hulpdiensten rond 1.00 uur gealarmeerd voor een vrachtwagenongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert-Noord naar Nederweert was een vrachtwagen in de vangrail beland. De brandweer werd gealarmeerd omdat er een vermoeden was dat de vrachtwagen in brand zou vliegen. Dat bleek gelukkig niet het geval te zijn.

Volgens de chauffeur moest hij uitwijken voor een andere vrachtwagen en verloor vervolgens de macht over het stuur. De vrachtwagen kwam vervolgens in de vangrail tot stilstand. De chauffeur bleef ongedeerd.

De vrachtwagen is weggesleept door een berger. Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval. In de vrachtwagen zaten postpakketjes, dus het kan zijn dat sommige mensen een dagje langer moeten wachten op hun bestelling.

Tientallen meters vangrail raakte beschadigd. Rijkswaterstaat zal een aannemer inschakelen om de schade te herstellen.

Video via Youtube

https://youtu.be/nzeA3OYY7bo