Update – Dinsdag 21 november aanstaande vindt het eerste Architectuurcafé van het seizoen 2017 – 2018 plaats.

De presentatie is getiteld: “St. Martinusschool, herontwikkeling van een herinnering”. Architecten Wendy van de Goor en Cees Metz vertellen over de nieuwste plannen voor de herbestemming van dit gemeentelijk monument. Het belooft weer een interessante avond te worden met volop gelegenheid tot discussie en het ophalen van herinneringen aan de schooltijd van toen.

Het Architectuurcafé vindt plaats op dinsdag 21 november aanstaande en de inloop is vanaf 19.30 uur. Gratis toegang.

Update: annulering

Door omstandigheden kan het aangekondigde Architectuurcafé van aanstaande dinsdag 21 november helaas geen doorgang vinden. De organisatie betreurt dit ten zeerste en hopen jou in het Architectuurcafé op 30 januari aanstaande te mogen verwelkomen.