Ongeluk met vrachtwagen op de A2

10 reacties

Update – Maarheeze (Foto’s / video)- De hulpdiensten zijn donderdagochtend omstreeks 8.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven had een ongeval plaatsgevonden met een vrachtwagen, twee bestelauto’s en meerdere personenauto’s. Een bestelbus met daarin horecaspullen, twee inzittenden en een hondje werd van achteren aangereden door een vrachtwagen. De bestelbus belandde vervolgens op z’n zijkant in de naastgelegen bosschage. De inzittenden en het hondje werden door de brandweer uit het voertuig gehaald.

Ten gevolge van het ongeval ontstond er een kettingbotsing waarbij nog een andere bestelbus, vrachtwagen en meerdere personenauto’s bij betrokken raakten. Tenminste twee personen raakten hierbij gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden zijn ter plaatse nagekeken. Het hondje bleef ongedeerd en is opgevangen door de politie.

Door het ongeval was er een flinke ravage ontstaan op de snelweg. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de snelweg is hiervoor afgesloten. Het verkeer wordt via de op- en afrit bij Maarheeze omgeleid.

Video via Youtube

https://youtu.be/g-0z81C2eh8

[nggallery id=’5791′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties