Archieffoto WdG

Basketball Academie Limburg is verrast door het snelle vertrek van Jeroen van der List naar Aris Leeuwarden. Een maand geleden tekende van der List een open contract met de intentie een langdurige samenwerking aan te gaan.

De Basketball Academie beschikt dit jaar over een beperkt budget vanwege de opheffing van BSW en het sluiten van de businessclub, waardoor er niet meteen het gewenste contract geboden kon worden.

Gerard Ackermans, voorzitter van BAL: ”jammer dat we van Jeroen niet meer tijd hebben gekregen om voor hem een goede regeling te realiseren. We zijn in gesprek met sponsoren maar het kost meer tijd en we willen alleen opereren onder een gezonde financiële huishouding. We gaan op zoek naar een vervanger. Jeroen speelt morgen zijn laatste wedstrijd voor BAL. We wensen hem veel succes bij Aris.”