Stijn Hintzbergen beëindigt basketbal carrière

Plaats een reactie

Stijn Hintzbergen, speler bij Basketbal Academie Limburg (BAL), heeft zijn contract ingeleverd. De talentvolle speler heeft aangegeven dat hij te weinig plezier en perspectief ziet om verder te investeren in zijn basketbalcarrière. Hij zal zijn focus verleggen naar zijn maatschappelijke loopbaan.

Jeroen van Veen, voorzitter van BAL: “We zijn verrast en ook teleurgesteld in het besluit van Stijn en vinden het zeer spijtig dat we voor hem niet de juiste omgeving en voorwaarden hebben kunnen creëren.”

Ze wensen Stijn veel succes en zullen hem op en naast het veld gaan missen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie