Grootschalige inspectie bij CAB

112 Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s / video) Een aantal overheidsdiensten waaronder de douane, Inspectie Leefomgeving en Transport en de politie hebben vanochtend een grote inspectie uitgevoerd bij het vrachtwagenbedrijf CAB in Weert.

Met meerdere eenheden betrad men vanochtend het terrein. Vervolgens werd er door de controleurs een inspectie uitgevoerd op het kantoor en bij de vrachtwagen. Zo werden bijvoorbeeld monsters genomen van de brandstof die in de vrachtwagens zaten.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een algemene controle. Over de uitkomsten van de inspectie kon de woordvoerder nog niets zeggen.

Video via Youtube

https://youtu.be/wlOAOUz51n8

[nggallery id=’5786′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie