Dieren gedood in Stramproy

3 reacties

De politie is een onderzoek gestart naar de dood van een aantal dieren in Stramproy. Recentelijk hebben meerdere dieren de dood gevonden. Vermoedelijk zijn ze gedood door een hond.

In de nacht van vrijdag 24 november op zaterdag 25 november zijn 3 kippen, één haan en één konijn gedood in de omgeving van de Crixhoek in Stramproy. Politie-onderzoek leidde naar een achtergebleven rode halsband die toebehoord aan een hond.

Qua formaat hond moet gedacht worden aan een middel/grote hond, aldus de politie via Facebook. De rode halsband die achter bleef betreft een zogenaamde petsafe band. Oftewel een halsband met hieraan een zwartkleurig kastje dat stroomschokjes af kan geven.

Heb je hier meer informatie over of weet je mogelijk van wie de hond is (die normaal zo’n rode halsband draagt) dan wordt gevraagd om met de politie Weert contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Je kan hierbij verwijzen naar het registratienummer 2017188778.

Update: in dit bericht stond in eerste instantie een vergelijkbaar incident in Stramproy vermeld, maar die zaak is opgelost.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
3 reacties