(ON)gewoon baby & kids

(Foto’s) Met heel veel plezier zijn Rina van Neerven en Wilma van Heugten, moeder & dochter, begonnen aan een nieuw avontuur. Vandaag is het zover, de opening van hun winkel (ON)gewoon baby & kids gelegen aan de Maasstraat.

De grote inspiratiebron voor deze stap is inmiddels al 9 maanden oud, de dochter & kleindochter Storm. Tijdens de zwangerschap kwam Rina erachter dat het nog vrij lastig is om leuke, maar niet te standaard spulletjes te kopen voor de kleine. Na wat zoektochten is Rina zoveel leuke merken tegen gekomen met mooie kwaliteit producten, dat ze meteen het idee kreeg om deze merken naar Weert te halen en zelf te gaan verkopen in een nieuwe winkel. De belangrijkste kenmerken van de producten die verkocht worden zijn: kwaliteit – apart – natuurlijk – anders ONgewoon.

Enkele merken die in het assortiment zitten zijn: CarlijnQ – Sproet & Sprout – Wishbone – Sebra – Oli & Carol – Miniroom – Boxbo – Jellycat – Sophie la girafe – enz enz.

Voor mommy2be & new mommy’s is er iets leuks te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/ongewoonbabyenkids. Je bent natuurlijk van harte welkom om vandaag een kijkje te nemen in de nieuwe winkel aan de Maasstraat.

[nggallery id=’5802′]