De recherche heeft cafe / zaal het Anker aan het Bassin gesloten. Het pand is verzegeld om zo mogelijke sporen veilig te stellen.

Zondagavond belandde de uitbater gewond in het ziekenhuis. Mogelijk was hij gewond geraakt na een mishandeling, maar dat is niet helemaal zeker. Er is nog veel onduidelijk zo meldt de politie tegenover Dagblad de Limburger. Nader onderzoek moet uitwijzen of de verwondingen wel of niet naar aanleiding van zijn van de ‘persoonlijke medische achtergrond’ van de uitbater.

Zolang het onderzoek loopt blijft de horecazaak gesloten. Binnen in de zaak brandt wel nog licht, maar er is verder niemand aanwezig.

Veel pech

Het zit de uitbater niet bepaald mee. Onlangs kwam ‘t Anker nog in het tv-programma Opsporing Verzocht vanwege een eerdere mishandeling waarbij een link werd gelegd met motorclub Satudarah. En in augustus overleed een van zijn trouwe stamgasten in het naastgelegen kanaal.

7 REACTIES

Comments are closed.