In Spanje, om precies te zijn op het kasteel van Sinterklaas gaat alles zijn gangetje. De pieten leren fietsen en breakdancen, bakken pepernoten, speculaas en taai-taai. Tot… er een verontrustend telefoontje komt van de Nederlandse Politie!

Dit gesprek tussen Sinterklaas en de Politie zet alles op zijn kop en brengt onrust onder de Pieten. Zelfs Sinterklaas, die normaal toch de rust zelve is, weet niet goed hoe hij met de situatie om moet gaan…

Wat heeft de Pepernotenovenmonteur hiermee van doen? Het is toch niet wéér diezelfde vervelende Cruella van vorig jaar! Waar is trouwens de mantel van Sinterklaas? Zal Sinterklaas op tijd kunnen vertrekken naar Nederland?

Vrijdagavond om 19.00 uur konden jullie het allemaal zien in de korte speelfilm “De Droom”.

De film en de herhalingen zijn te volgen via het Tv-kanaal ML1TV (Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1417 en overige providers kanaal 2064) en later ook terug te kijken via UitzendingGemist op ML1TV.nl , Facebook en via onderstaande player:

De film ‘De Droom’ is een productie van de Stichting Sint Nicolaas Weert onder regie van Ralf Driessens in samenwerking met S-E-P Productions en ML1TV