Auto belandt tussen de bomen

(Foto’s / video) De hulpdiensten zijn omstreeks 21.40 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Spechtebaan (Moeselpeel) in Weert.

Nabij het bruggetje over de Leukerbeek was een auto uit de bocht gevlogen en vervolgens tussen bomen tot stilstand gekomen. De twee inzittenden moesten door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Voordat de twee inzittenden uit de auto gehaald konden worden moesten er eerst bomen en takken worden verwijderd.

De twee inzittenden raakten lichtgewond en hadden last van hun rug en nek. Nadat ze uit het voertuig waren gehaald zijn ze overgebracht naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk is de auto door gladheid van de weg geraakt. Op het wegdek trof de politie een vloeistof aan dat mogelijk diesel betrof. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de exacte toedracht van het ongeval is.

Medewerkers van de gemeente zijn ter plaatse geweest om het wegdek te reinigen. De auto is afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/gZA7yitnfJc