Brandweer Weert zoekt nieuwe brandweervrijwilligers

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Werken bij de brandweer, zonder je huidige baan op te geven? Dat kan. Brandweer Weert wordt namelijk bemand door brandweervrijwilligers. Zij organiseren op woensdagavond 24 april een informatieavond over het werk als brandweervrijwilliger bij Brandweer Weert.

Op zoek naar versterking

De vrijwilligers van Brandweer Weert hebben een baan of studeren en zijn daarnaast vrijwilliger bij de brandweer. Die functie brengt hen actie, uitdaging en afwisseling in het leven. Als het nodig is laten ze al hun werk vallen, want iedere seconde telt. Samen met hun brandweercollega’s doen deze vrijwilligers ontzettend belangrijk werk.

Daarvoor zijn ze op zoek naar versterking. Iets voor jou? Meld je dan aan voor de informatieavond die Brandweer Weert organiseert op 24 april van 19.00 tot 22.00 uur. Dat kan via deze link.

In de regio

Kom je niet uit Weert, maar wil je wel graag vrijwilliger worden? Ook veel van de andere posten in Noord- en Midden-Limburg zijn op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers. Bekijk alle vacatures hier: https://bit.ly/vacatures-vrijwilliger.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie