Auto’s botsen op N280 bij Baexem

Baexem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagochtend omstreeks 10.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N280 tussen Roermond en Weert.

Ter hoogte van Baexem waren drie personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de auto’s belandde vervolgens in de naastgelegen greppel. In totaal waren zes personen betrokken bij het verkeersongeval. Ze zijn ter plaatse nagekeken op verwondingen. Een persoon is meegenomen naar het ziekenhuis.

Volgens getuigen stond een auto stil op de N280 om af te kunnen slaan. Een naderende auto merkte dit te laat op botste achterop de stilstaande auto. Door deze botsing werd de stilstaande auto naar de andere rijbaan geduwd waar op dat moment een andere auto aankwam. De tegenligger wilde de auto ontwijken en reed van de weg af. Het voertuig kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

De auto’s liepen flinke blikschade op. Twee van de beschadigde auto’s staan midden op de weg. De provinciale weg is daarom ook volledig afgesloten voor het verkeer.

Update

De auto’s zijn afgesleept en de weg is weer vrij.

Gevaarlijk punt

De betreffende locatie wordt gezien als een gevaarlijk punt. In maart 2016 vond op dezelfde locatie een dodelijk ongeval plaats:
https://www.weertdegekste.nl/2016/03/dodelijk-ongeval-op-n280-fotos/

[nggallery id=’5845′]