Extra hal voor luchtkussenfestival

Luchtkussenfestival Bouncing Boulevard wordt nog voor aanvang van de eerste editie uitgebreid. Bedrijvenvereniging Weerter Boulevard laat weten vanwege veel enthousiaste reacties een tweede overdekte hal te vullen met luchtkussens.

Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2018 presenteert Weerter Boulevard de eerste editie van indoor luchtkussenfestival Bouncing Boulevard. Nadat de organisatie de komst van het festival bekendmaakte volgde zo’n stroom aan enthousiaste reacties, dat gekeken werd hoe nog voor aanvang van het evenement de capaciteit vergroot kon worden. Met het vullen van een tweede hal vol luchtkussens biedt het evenement voor nog meer jeugd vertier.

Samenwerking

Weerter Boulevard, de bedrijvenvereniging Roermondseweg e.o., pakt in samenwerking met Ambiance Events en Bas Attractieverhuur uit met een kleurrijk evenement voor de hele familie. Aan de parkeerplaats van Gamma aan de Roermondseweg wordt een bijzonder luchtkussenfestival gepresenteerd. Luchtkussens in alle vormen en maten worden op de binnenlocaties opgebouwd en vormen samen een feestelijk geheel. Een ideaal uitje om een bezoek aan lokale winkels voor de hele familie leuk te maken!

Meer informatie

Het festival vindt plaats in de tweede week van de kerstvakantie, op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaartjes zijn ter plekke verkrijgbaar voor het bescheiden bedrag van 2 euro, waarbij toegang voor beide hallen de gehele dag inclusief is.

Meer informatie over het nieuwe evenement is te vinden op www.bouncingboulevard.nl.