Vastelaovendj-spektakel Gruuëts

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseert v.v. de Zoatmaale het vastelaovendjspektakel Gruuëts. Dit grandioze vastelaovendjsfeest vindt plaats in Gemeenschapscentrum De Zaal aan de Mariastraat 1 in Stramproy.

Voor deze editie heeft de Zoatmaale weer diverse aanstormende artiesten en gevestigde namen weten vast te leggen. De optredende artiesten zijn: Pier en Stuf, Hoondervel, Bjorn & Mieke, 2 Òngerein en Spik & Span. DJ-duo Beck und Bauer zal deze avond de feeststemming van het ene naar het andere hoogtepunt brengen.

Kaartjes zijn vanaf 16 december te verkrijgen bij Jumbo Ralf Jansen & René Puts te Stramproy of reserveer ze via [email protected] en krijg ze ruim vóór 27 januari 2018 thuisbezorgd. Dit alles voor slechts €9,-. Indien nog beschikbaar kunnen de kaarten op zaterdag 27 januari 2018 nog aan de kassa gekocht worden. Gruuëts begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur.

Meer informatie: www.zoatmaale.nl.

Ben trots op de Limburgse Vastelelaovendj en kom naar Gruuëts!