Hondje ‘D’ na 9 dagen teruggevonden

De eigenaresse van het vermiste hondje ‘D’ (Dee) kreeg vandaag een wel heel bijzonder kerstcadeau. Het hondje werd na 9 dagen teruggevonden in de Budelerbergen.

D werd sinds 17 december vermist. Het chihuahua teefje van 8 maanden oud verdween in het bosgebied van de Weerter- en Budelerbergen. Na de vermissing werden er diverse zoekacties op touw gezet. Honderden mensen hielpen de afgelopen dagen mee met zoeken. En met succes zo bleek vandaag.

Vanmiddag was het hondje gespot in de omgeving van Kempen Airport aan de Geuzendijk in Budel. Toen men een kijkje ging nemen werd D aangetroffen in de berm nabij de picknicktafels. Er volgde een emotioneel moment waarbij het baasje en D herenigd werden.

Het vermagerde hondje is vervolgens naar de dierenarts gebracht voor controle. Naar verwachting komt D er weer helemaal bovenop. De eigenaresse bedankt iedereen die mee heeft geholpen in de succesvolle zoektocht.