De jongeman die net voor de kerstdagen een cadeautje was vergeten af te rekenen bij Xambeau is dit vandaag alsnog netjes komen doen.

Winkelpersoneel van Xambeau, een winkel voor onder- en beenmode, in de Maasstraat had de jongeman op camerabeelden gespot. Hij had de goederen zonder te betalen uit de winkel meegenomen. Xambeau plaatste vervolgens een foto op hun Facebookpagina waarbij ze zijn gezicht onherkenbaar hadden gemaakt. Dit met de oproep om voor 1 januari 2018 alsnog te komen betalen, al dan niet anoniem door een envelopje door de brievenbus te duwen. Mocht hij dit niet doen dan zou de winkel verder actie ondernemen.

Maar de jongeman kwam zelf naar de winkel om zijn gemeende excuses aan te bieden en alsnog te betalen. Vervolgens ging hij ook nog op de foto, maar ook hier met zijn gezicht onherkenbaar. De oude foto met de oproep is inmiddels verwijderd. “Zo gaan we allemaal weer met een fijn gevoel op weg naar een fijne jaarwisseling en een goed 2018!”, aldus Xambeau.