Hond steelt konijn in tuin Stramproy

2 reacties

(Video) In Stramproy keken ze afgelopen week heel vreemd op toen ze zagen op welke wijze hun konijn was verdwenen.

Woensdagochtend zagen de bewoners van een woning aan de Beeleweg dat hun konijn uit het hok was verdwenen. Men raadpleegde de camerabeelden en zagen wie de dief was. Het was een hond, vermoedelijk een herder, die midden in de nacht er met het konijn er vandoor ging. Camerabeelden laten zien dat de hond met het konijn in z’n bek via de heg er tussenuit piept.

De bewoners zijn verbaasd, maar ook boos: “Naast dat ons konijn weg is, is het vervelend voor de kleinkinderen. Ik vind het ongehoord dat zo een grote hond ‘s nachts in het dorp door de tuinen struint.”

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat in Stramproy een hond verdacht wordt van het meenemen van andere dieren. In november 2017 kwamen ook al verschillende meldingen binnen van verdwenen en dode huisdieren. Toen in de omgeving Crixhoek en Vloedmolenweg.

Destijds werd zelfs de politie ingeschakeld die een zoekactie startte naar de boosdoener(s). Of het nu weer om dezelfde hond gaat is niet bekend. Men hoopt in elk geval dat het baasje maatregelen treft om de hond op zijn erf te houden. Dat zal een hoop verdriet schelen.

Video via Youtube

https://youtu.be/iIhqKhopgP8

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties