Peiling: reacties op WdG

Peiling – Afgelopen dagen hebben er op WdG een aantal discussies plaatsgevonden die in onze ogen ontoelaatbaar zijn. Er worden mensen gekwetst en ook wij van WdG ondervinden hinder van deze reacties. Er is sprake van plaatsvervangende schaamte bij ons.

Het is duidelijk dat veel mensen alleen onder een pseudoniem reageren. Men weet dan niet wie er daadwerkelijk reageert. Het gevolg: de mensen richten hun pijlen op de redactie van WdG. Het leidt alleen maar tot frustraties wat nooit de bedoeling is geweest. WdG borduurt voort uit een uit de hand gelopen hobby waaraan we plezier beleefden. Dat plezier is nu even weg en willen we graag terug.

We gaan maatregelen nemen. Maar voordat we dat doen gaan we inventariseren in welke vorm. We zijn benieuwd naar jouw feedback! Graag horen we of je de reactiemogelijkheid op deze website graag ziet blijven bestaan (of niet) al dan niet met een aanscherping van het reglement.

Het afgelopen jaar hebben we ook een aantal proefberichten geplaatst waaronder prijsvragen, vermissingsberichten en vacatures. Ook is het verslaggevingsgebied van WdG uitgebreid. We hebben al een bepaalde indruk gekregen aan de hand van bezoekersstatistieken, maar wellicht heb je nog een aanvullende suggestie voor ons om dit platform leuker te maken.

We willen dat zowel jullie als wij plezier beleven aan dit platform. We hopen dan ook dat je het onderstaand formulier wil invullen zodat we een goede indruk krijgen over hoe jullie over WdG denken.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De ingestuurde formulieren worden vertrouwelijk behandeld. We vragen om een naam en e-mailadres omdat we onder de inzendingen een kleine verrassing verloten. De ingevoerde gegevens worden nooit verder verspreid. Bij voorbaat dank!

Bekijk je dit bericht via de App? Klik dan hier om het formulier in te vullen: http://iwdg.nl/2B7zlZk.