Startsein vervolgfase winkelcentrum

(Foto’s) Woensdag gaf wethouder Van Eersel het officiele startsein voor de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum en de Jumbo supermarkt in de wijk Leuken. Dit gebeurde door het bouwdoek te onthullen met een graafmachine.

Het nieuwe winkelcentrum Leuken dat thans in aanbouw is op de locatie St. Jobstraat / Ringbaan-Oost, krijgt een alles-in-één gezondheidscentrum met de mogelijkheid voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten om praktijkruimtes te huren. Het moderne gezondheidscentrum van circa 900m2 verrijst naast de toekomstige Jumbo supermarkt op de eerste verdieping van de dagwinkels waar inmiddels ook al huurcontracten zijn getekend met een drogist en een bakker.

Op dit moment wordt gesproken met diverse groepspraktijken van huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten voor vestiging van nieuwe praktijk in of verhuizing van hun bestaande praktijken naar het nieuwe gezondheidscentrum dat in mei 2018 klaar moet zijn.